RETUR OCH REKLAMATION

Retur och reklamation Hos Posterprints. Hos Postersprints har du 90 dagars ångerrätt från den dagen du tog emot varan. Produkten ska skickas väl emballerad och vid returnering av ramar gäller obruten förpackning. 

Returer

Vill du returnera ett köp, maila följande uppgifter till info@postersprints.se

– Ordernummer
– Kundnamn
– Artikelnamn
– Orsak till retur

När vi mottagit din returbeställning, mailar vi ut en returfraktsedel till dig inom två vardagar. Returkostnaden dras av vid krediteringen av ditt återköp. Produkten ska skickas väl emballerad och vid returnering av ramar gäller obruten förpackning

Reklamation

Har du upptäckt fel på någon av dina produkter har du möjlighet att reklamera. Vi följer Konsumentköplagen och reklamationsrätten. Maila följande uppgifter till info@postersprints.se

– Ordernummer
– Kundnamn
– Artikelnamn

När vi mottagit din reklamation återkommer vi med vidare instruktioner inom två vardagar.

Handlade du under kampanj eller med rabattkod?

När din retur har mottagits räknas din order om. Uppnås inte kraven för kampanjen eller rabatten, kommer rabatten dras av från din återbetalning.

Ej uthämtat paket

För varor som kommer i retur till oss på grund av att kund inte tagit emot eller hämtat ut varorna debiterar vi 180 kr. Detta är för att täcka de dubbla frakterna (till dig och sedan tillbaka) samt vår för plock och uppackning av varor.

Byte

Vi hanterar inga byten. Om du önskar byta en eller flera av dina mottagna varor mot någon annan, så sköts det som en vanlig Ångerrätt/Retur. Dvs, du skickar tillbaka det du inte vill ha, och vi skickar tillbaka pengar. De nya varorna som du önskar köpa beställer du som vanligt i vår shop.